fbpx

Grosu, la Forumul Mass Media: Zi de zi luptăm cu știrile false

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a participat marți, 22 noiembrie, la Forumul Mass Media din Republica Moldova, unde a vorbit despre jurnaliștii onești și profesionaliști, dar și despre reprezentanții mass-media, care au dezinformat cetățenii prin metode propagandistice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Am mulțumit tuturor reprezentanților Mass-Media din Republica Moldova care își fac meseria onest și informează corect cetățenii. Eu încep ziua, dar și o sfârșesc cu cititul presei – făceam la fel și înainte de a intra în politică, deoarece a fi informat corect înseamnă a nu te lăsa mințit”, a scris Igor Grosu într-o postare pe rețelele de socializare.

În cadrul celei de-a șaptea ediție a Forumului Mass Media din Republica Moldova, președintele Parlamentului a subliniat profesionalismul de care au dat dovadă jurnaliștii ce au informat corect cetățenii de la începutul războiului din Ucraina.

Din prima zi a războiului, jurnaliștii onești, cei cărora le pasă de profesionalismul muncii lor, dar, în primul rând, de protejarea vieții oamenilor, au informat corect cetăţenii, scriind despre evenimente tragice care se întâmplă la câțiva km de noi, prezentând istorii reale ale miilor de cetățeni ucraineni care și-au găsit refugiu la noi în țară”, a spus acesta.

El mai spune că zi de zi, autoritățile luptă cu știrile false – „în loc să ne concentrăm toate eforturile pe priorități”.

În concluzie, Igor Grosu a îndemnat reprezentanții mass-media să fie uniți și să-și facă meseria onest în continuare, pentru a „proteja țara și copii”.

Articole asemănătoare

Back to top button