fbpx

Gheorghe Petic ar fi fost abordat de soția lui Dorin Damir: „Am rugat-o să-i transmită să putrezească în pușcărie”

Gheorghe Petic ar fi fost abordat de soția lui Dorin Damir, Larisa Busuioc. Într-o postare pe Facebook, acesta a relatat despre ce mesaj a rugat-o pe Larisa Busuioc să îi transmită lui Damir în închisoare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Recent m-a abordat soția acestuia, Larisa Busuioc. Spunea că, arestul soțului ei e o mare greșeală, el e mai nevinovat ca un nou născut.

Ceea ce am rugat-o să-i transmită soțului ei Dorin Damir în pușcărie din partea lui Gheorghe Petic e că, să putrezească în pușcărie până la sfârșitul vieții, iar ea de Revelion și după să plângă cu lacrimi amare în jurul Penitenciarului 13, pentru a le fi de învățătură și altor soții cu soți corupți, să-i alungați de acasă când vor aduce bani din mită”, a scris Petic.

ZUGO amintește că ieri, 29 decembrie, lui Dorin Damir i s-a prelungit termenul de arest. Finul ex-liderului PDM, Vlad Plahotniuc, este acuzat de cinci componente de infracțiuni: „abuz de serviciu”, „delapidarea averii statului”, „trecerea ilegală a frontierei de stat”, „divulgarea secretului de stat” și „fals în acte publice”.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button