fbpx

Gavrilița: Remanierile guvernamentale sunt un lucru normal, iar miniștrii actuali sunt profesioniști și integri

Natalia Gavrilița, șefa Guvernului Republicii Moldova, a vorbit despre multitudinea de probleme care s-au acumulat și au afectat grav viața cetățenilor Republicii Moldova. Potrivit acesteia, toți miniștrii care au fost în guvernul Gavrilița au fost oameni profesioniști, integri, care au făcut eforturi pentru ca cetățenii acestei țări să trăiască mai bine.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Întrebată de ce a avut câteva pierderi importante, Gavrilița a spus că persoanele care au plecat sunt mai potrivite în alt domeniu sau într-o altă formă.

Deci, chiar și atunci când spunem că regretăm plecarea unui ministru, să nu uităm că acel care vine în loc este o persoană de valoare”, a spus prim-ministra într-un interviu în cadrul emisiunii „Puncte de reflecție” de la Vocea Basarabiei.

Referitor la plecarea domnului Marcel Spatari, premierul a declarat că fiecare ministru care a plecat din guvernul pe care îl conduce, aceasta a spus: „în sfârșit în Republica Moldova am ajuns timpuri când societatea este unită în aprecierea eforturilor unui ministru, și nu există absolut niciun dubiu că acest ministru a făcut parte dintr-o echipă profesionistă și integră, a avut susținerea necesară, vă reamintesc, este un efort de echipă, am avut bugete mult mai mari pentru anumite programe, pentru oameni, programe care sunt orientate direct în factura omului, în buzunarul omului, deci e de bine”.

 

Articole asemănătoare

Back to top button