fbpx

foto, video | Un tânăr riscă ani grei de pușcărie pentru comiterea mai multor infracțiuni pe teritoriul R. Moldova

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, originar din satul Taraclia de Salcie, raionul Cahul, a fost reținut la 15 noiembrie, după ce a intrat în casa unei femei din localitatea Bălceana, raionul Hîncești. Acesta riscă ani grei de închisoare, fiind suspectat  de comiterea unui șir de infracțiuni patrimoniale, pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigații (INI) au întreprins măsuri speciale de investigație cu ajutorul polițiștilor din Cahul, Hîncesti și Inspectoratul de Poliție Rîscani a municipiului Chișinău, în urma cărora au stabilit că suspectul are la activ opt furturi, patru tâlhării, un jaf și o răpire de automobil, săvârșite în perioada lunilor august – noiembrie curent.

Infractorul, identifica domicilii unde locuiau femei în etate, le urmărea câteva zile, după care pătrundea în casele acestora, imobilizându-le și amenințându-le cu obiecte periculoase, le deposeda de mijloace bănești și bijuterii din aur.

Această prezentare necesită JavaScript.

Datorită acțiunilor speciale de investigație şi intervenției prompte a polițiștilor, la 15 noiembrie, suspectul a fost reținut, iar asupra sa au fost depistate o parte din bunurile sustrase.

Audiat de polițiști, tânărul și-a recunoscut vina. Suspectul este reținut pe un termen de 72 de ore, dacă va fi găsit vinovat, el riscă pedeapsă cu închisoare de la 11 până la 14 ani.

Suspectul se afla în căutare de către Inspectoratul de Poliție Cahul din anul 2017 pentru furt.

 

Articole asemănătoare

Back to top button