fbpx

foto, video | Strigau de disperare și așteptau să fie salvați. Trei cățeluși de câteva săptămâni, îngropați de vii la Botanica

Trei cățeluși de câteva săptămâni ar fi fost îngropați de vii la Botanica. Voluntarii afirmă că animalele ar fi petrecut sub pământ o zi și jumătate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Curatorii care au grijă de câinii din zonă susțin că au aflat despre cele întâmplate în jurul orei 10:00 și au alertat Secția de Control și Protecția Animalelor din capitală. Liliana Pușcașu, ofițera de presă a IGSU, ne-a comunicat că salvatorii au intervenit la ora 12:18.

Toți cei trei cățeluși sunt vii și se simt bine. Pe de altă parte, voluntarii susțin că administratorii întreprinderilor care activează în preajmă ar fi dispus acoperirea gropilor, iar muncitorii nu ar fi verificat dacă în interior sunt câini.

Nu este pentru prima dată când angajații IGSU intervin pentru a salva animale. Ultima operațiune de acest gen a fost la Ialoveni, când o vacă a căzut într-o groapă adâncă de trei metri, iar de la începutul anului ei au avut aproape 400 de misiuni similare.

 

Articole asemănătoare

Back to top button