fbpx

foto, video | Patrupedul Jimmy, în ajutorul vameșilor. Țigări tăinuite, depistate într-un autocar de rută

Angajații vamali de la Leușeni, asistați de câinele specializat al vămii – Jimmy, au contracarat o tentativă de scoatere ilegală din țară a țigărilor. Bunurile erau tăinuite în locuri special amenajate din podeaua unui autocar ce efectua cursa regulată Chișinău – Cluj Napoca (România), informează Serviciul Vamal.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Cazul s-a petrecut în noaptea zilei de vineri, 4 februarie, la ieșire din țară. În urma verificări unui mijloc de transport, angajații Serviciului Vamal și câinele de serviciu al Vămii, Jimmy, au identificat prezența produselor din tutun în podeaua autocarului.

Astfel, funcționarii vamali au constatat faptul că mijlocul de transport a fost reutilat prin montarea unor spații special amenajate pentru tăinuirea bunurilor de la controlul vamal, din care au fost extrase 380 pachete de țigări cu timbru de acciză Republica Moldova.

Potrivit informațiilor preliminare, conducătorul auto intenționa să transporte țigările în România, unde urma să le comercializeze. Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, iar autocarul – indisponibilizat. Cercetările continuă în scopul elucidării tuturor circumstanțelor și aplicării sancțiunilor prevăzute de legislație.

Foto: Serviciul Vamal

Foto: Serviciul Vamal
Foto: Serviciul Vamal

Articole asemănătoare

Back to top button