fbpx

foto, video | Imagini terifiante la Vatra! Două persoane au decedat după ce mașinile în care se aflau s-au tamponat violent și s-au transformat într-un morman de fiare

Un accident grav s-a produs în această seară la ieșirea din orășelul Vatra. Două vehicule s-au tamponat violent, iar pentru a scoate oamenii dintre fiare a fost necesară intervenția salvatorilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Svetlana Scripnic, ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, ne-a comunicat că apelul la 112 a parvenit aproximativ la ora 18:00. Potrivit ei, accidentul s-a produs între un Volkswagen Golf și un Mercedes Sprinter, iar două persoane au decedat la fața locului. Celelalte victime au fost preluate de ambulanță.

Salvatorii au intervenit și au efectuat lucrări de descarcerare. Conform unui comunicat emis de IGSU, trei persoane au fost scoase dintre fiare, iar două dintre ele, un bărbat și o femeie, s-au stins din viață în drum spre spital.

Din imaginile publicate de martori și autorități vedem că automobilele care s-au tamponat au devenit un morman de fiare. Responsabilii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Foto: GBM

Articole asemănătoare

Back to top button