fbpx

foto, video | A vorbit și a făcut fotografii cu pasagerii: Igor Dodon a plecat la audierile CNA cu troleibuzul

Ex-președintele R. Moldova, Igor Dodon, a fost surprins în transportul public. Acesta ar fi plecat cu troleibuzul la audierile CNA, susțin internauții.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În timpul călătoriei, fostul președinte a schimbat câteva vorbe cu pasagerii și a făcut fotografii cu doritorii, se observă în imaginile apărute pe internet.

Amintim că fostul șef de stat se află în arest la domiciliu. El este acuzat de îmbogățire ilicită, corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală și trădare de patrie.

Pe 24 mai 2022, Igor Dodon a fost reţinut și încarcerat în izolatorul de detenție provizorie al Direcției de poliție a municipiului Chișinău. Împreună cu el a fost reținut și cumnatul său, Petru Merineanu, fratele Galinei Dodon.

El este învinuit de complicitate la infracțiunile de îmbogățire ilicită ale lui Igor Dodon. Fostul președinte a fost plasat în arest la domiciliu, iar cumnatul său – în Penitenciarul 13.

Ulterior, instanţa a aplicat sechestru pe bunurile familiei Dodon, iar fostului preşedinte i-a fost înaintată învinuirea într-un nou dosar. Galinei Dodon i-a fost înaintată învinuirea pentru complicitate în îmbogăţire ilicită.

Articole asemănătoare

Back to top button