fbpx

foto | Vântul puternic a făcut victime. Salvatorii au descarcerat un bărbat rămas blocat sub un arbore

În dimineața zilei de joi, 23 iunie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au fost alertați pentru a descarcera un bărbat rămas blocat sub un arbore doborât de vânt. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din sectorul Centru al capitalei. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 8:16. Potrivit primelor informații, bărbatul în vârstă de 63 de ani a rămas încarcerat în propriul automobil, după ce un arbore a căzut peste vehicul. La fața locului pentru misiune de salvare a fost trimis un echipaj de pompieri din cadrul Postului de salvatori și pompieri a Centrului Republican de Intervenții Operative.

Ajunși la destinație salvatorii au reușit în timp record să deblocheze persoana și să-i acorde primul ajutor calificat. În urma incidentului produs, bărbatul s-a ales cu traumatisme ușoare, viața acestuia, la moment fiind în afara oricărui pericol.

După operațiunea de deblocare, persoana a fost preluată de serviciul medical pentru ulterioare îngrijiri. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 55 situații de risc.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button