fbpx

foto | Ungheni: Zeci de globuri, furate de pe pomul de Crăciun din oraș. „Unii nu vor să înțeleagă necesitatea unui comportament civilizat”

A rămas fără zeci de globuri, dar nu pentru că a fost despodobit. Este vorba despre pomul de Crăciun din orașul Ungheni, instalat în Piața Independenței. Potrivit autorității locale, în timpul nopții, mai multe jucării decorative au fost furate. Primăria a ținut să menționeze că „unii nu vor să înțeleagă necesitatea unui comportament civilizat și a păstrării bunului public”.

„După o lună și jumătate, timp în care unghenenii s-au bucurat de priveliștea din Piața Independenței, pomul de Crăciun a fost demontat și depozitat îngtr-un loc sigur. Cu regret, chiar dacă a fost instalat un gărduț în jurul bradului, chiar dacă au fost făcute apeluri să păstrăm ceea ce avem, iar Piața Independenței a fost iluminatăă nonstop pe timp de noapte, de pe brad au fost sustrase zeci de globuri. Au rămas doar suporturile pentru acele globuri”, se arată într-un mesaj al Primăriei Ungheni.

Image may contain: tree, plant and outdoor

„Primăria a făcut eforturi substanțiale pentru achiziționarea pomului de Crăciun, ca să facă un pic mai frumoase sărbătorile de iarnă, umbrite de pandemie. Se pare că unii cetățeni așa și nu vor să înțeleagă necesitatea unui comportament civilizat și a păstrării bunului public”, se mai arată în mesaj.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button