fbpx

foto | Un scuar de la Botanica a fost vandalizat înainte de a fi inaugurat. Ion Ceban: Nu pot găsi cuvinte

Pavajul instalat la scena scuarului de pe strada Sarmizegetusa din sectorul Botanica al capitalei a fost distrus în mai multe locuri. Despre asta a scris primarul de Chișinău, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Nu pot găsi cuvinte în raport cu cei care au distrus intenționat în mai multe locuri pavajul instalat la scena scuarului din strada Sarmizegetusa, aflat în reparaţie. Este regretabil faptul că există asemenea oameni cărora nu le pasă de nimic”, se arată indignat edilul.

Din cauza faptului că încă nu au fost conectate camerele de supraveghere în acea zonă, presupușii vandali nu au putut fi surprinși.

„Din păcate, camerele de supraveghere video care sunt instalate în acest scuar, încă nu au fost conectate.
Conectarea sistemului de iluminat şi a camerelor video urma să aibă loc astăzi. Amintesc că tot în acest scuar anterior cu vopsea au fost mâzgâliţi pereţii din jurul scenei.

Rog poliția să se implice, să patruleze străzile orașului și sa sancționeze vandalii. La toate obiectele nou renovate se instalează camere de supraveghere și faptele celor care vor distruge bunurile, vor ajunge in spațiul public, prin publicarea imaginilor video, dacă amenzile nu ajuta”, conchide primarul.

Foto: Ion Ceban via Facebook
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button