fbpx

foto | Sărbătorile vin! Moș Crăciun a împărțit daruri, iar echipa lui Șor a inaugurat brazi în peste 100 de localități

În peste 100 de sate și primării din țară, conduse de reprezentanții Partidului ȘOR, au fost inaugurați pomi de Crăciun. Evenimentele le-au adus bucurie localnicilor, iar weekendul trecut au fost amenajați brazi în localitățile Mîrzești, Lucășeuca, Seliște, Trebujeni, Sămănanca și Peresecina din raionul Orhei.

Nu au lipsit nici Moș Crăciun, Alba ca Zăpada, dar și alți eroii din povești, care le-au împărțit copiilor daruri. La inaugurarea brazilor au participat reprezentanți ai administrațiilor locale, raionale, deputați ai Partidului ȘOR, precum și cei ai Platformei parlamentare Pentru Moldova, iar serile când s-a desfășurat aprinderea luminițelor au culminat cu focuri de artificii.

„Sunt bucuros că Partidul ȘOR a reușit și în acest an să aducă buna dispoziție în satele țării. În afară de atmosfera de basm și sărbătoare pe care noi le-am creat, noi le-am adus copiilor numeroase cadouri, i-am convins pe mulți dintre ei că Moș Crăciun există și că speranța este cea care ne face să credem că visurile se pot realiza”, a spus Ilan Șor.

„În acest an, echipa liderului nostru, Ilan Șor, a reușit să inaugureze pomi de Crăciun în 77 de localități din țară, inclusiv în 49 de sate din raionul Orhei. Aceste evenimente organizate și așteptate de toate comunitățile au avut loc în toate cele 37 de primării ale raionului Orhei. Mă bucur din tot sufletul că Partidul ȘOR a reușit să dea acestor sărbători culoare, că au reușit să adune de la mic la mare locuitorii satelor”, a declarat deputata Marina Tauber, vicepreședinta Partidului ȘOR.

La rândul său, vicepreședinta fracțiunii parlamentare a Partidului ȘOR, deputata Violeta Ivanov, care a participat recent la inaugurarea pomului de Crăciun în satul său natal, Grinăuți-Moldova, a menționat că aprinderea luminițelor pe brad reprezintă, de fapt, reaprinderea speranțelor că anul viitor va fi unul mai bun.

„A fost o imensă bucurie și plăcere să fiu alături de bunii mei consăteni, să mă aflu pe cel mai sacru loc de pe pământ – satul în care m-am născut și în care m-am format ca personalitate. Împreună și alături de cei dragi, cu bunii mei grinăuțeni, pășim în noul an cu gânduri bune, cu optimism și cu convingerea că vom reuși să facem multe lucruri bune în 2021”, s-a declarat convinsă Violeta Ivanov.

Amenajarea brazilor de către echipa lui Ilan Șor a început pe 16 decembrie. La toate evenimentele, organizatorii le-au recomandat celor prezenți să respecte normele de distanțare socială, pentru a împiedica răspândirea infectării cu virusul COVID-19.

Amintim că echipa lui Ilan Șor a inaugurat cu mult fast principalul pom de Crăciun al Orheiului. Acesta este cel mai înalt brad din țară, care are o înălțime de 22 de metri și este împodobit cu mii de luminițe și globulețe.

P.

Articole asemănătoare

Back to top button