fbpx

foto | Reacția Poliției după carambolul de la Soroca: Cinci mașini, avariate, iar un șofer – dispărut

Cinci mașini s-au tamponat vineri la Soroca. Impactul s-a produs în jurul orei 15:10, pe strada Grigore Vierul din localitate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit oamenilor legii, mai întâi, un vehicul de model Skoda a accidentat un Chevrolet și un Nissan, ambele automobile fiind parcate regulamentar, pe partea dreaptă. Ulterior, mașina a fost proiectată într-un Volkswagen, șoferul căruia se deplasa conform normelor prevăzute.

Ca urmare, atât Skoda, cât ș Volkswagen, s-au ciocnit cu o mașină de model Toyota, ne-a comunicat Svetlana Talpă, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Soroca.  Nimeni dintre șoferi nu a avut de suferit în urma accidentului.

Conducătorul automobilului de model Škoda a părăsit locul accidentului rutier și nu a fost posibilă examinarea stării de ebrietate. Potrivit autoblog.md, ar fi vorba despre un preot, care ar fi urcat la volan în stare de ebrietate și ar fi fost evacuat de o companie particulară de pază.

Testele alcoolscopice au stabilit că șoferii celorlalte vehicule nu erau în stare de ebrietate. Poliția investighează cazul și urmează să stabilească alte circumstanțe ale impactului.

CITEȘTE ȘI:

video | Cinci mașini, implicate într-un accident la Soroca. Vinovat s-ar face un preot beat care ar fi fost evacuat de la fața locului

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button