fbpx

foto | Petrece primul weekend din luna dragostei în stil mare! ZUGO îți recomandă cele mai faine evenimente la care poți merge

Și ce dacă nu avem parte de zăpadă? În schimb, temperaturile ce se vor înregistra în următoarele două zile vor fi mai mult decât generoase. Tocmai de aceea, ZUGO îți sugerează cele mai faine evenimente la care poți să mergi în primul weekend din luna dragostei. Petrece-ți timpul liber frumos! Petrece-l în stil mare!

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sâmbătă, 1 februarie

09:00 – Seminar „Gestiunea indicatorilor financiari ale companiei” – La nivel practic, conținutul seminarului va oferi posibilitate participantului să recunoască care sunt indicatorii analitici, ce vor contribui ulterior la creșterea potențialului economic al unei entități economice, indiferent de genul de activitate și forma de proprietate al acesteia.

10:00 – Expoziția Națională ”Fabricat în Moldova” 2020 – Conceptul evenimentului urmărește unificarea forțelor reprezentanților administrației publice, comunității de afaceri și organizațiilor obștești în vederea susținerii fabricării produselor autohtone.

13:00 – Weekend La Centru – Prin intermediul activităților de team-building, a jocurilor de societate și discuțiilor non-formale, participanții vor reuși să-și construiească relații noi. Vor participa la activități în care vom afla mai multe despre orașul nostru și locurile sale pitorești.

13:00 – Career Mind Map – Veți primi sfaturi din surse sigure despre orientarea în carieră și importanța acestei decizii pentru a va formula propriile concluzii, chiar de la speakerul nostru – Anna Comendant, psihologul care ne va fi alături atât fizic, cât și spiritual pe întreaga durată a eveniment.

19:00 – Spectacol „TOC” – Teatrul Geneza Art vine cu un spectacol incendiar – „TOC”. 6 personaje + 6 tulburări + 1 cabinet medical = comedie 100%

21:00 – Stand up – Open mic – Îi invităm pe toți cei care-și doresc să împartă glume de la microfonul deschis. Vă așteaptă o seară memorabilă, plină de glume răsunătoare și o atmosferă plăcută.

Duminică, 2 februarie 

18:00 – Spectacolul „Livada de vișini” – Trei generații de personaje – egocentrice, naive, risipitoare și flecare, nu se ascultă unul pe celălalt și nici n-o vor: îi adună doar Livada, mai mult cea din aduceri aminte decât cea înflorind sub ferestre.

 

Articole asemănătoare

Back to top button