fbpx

foto | O mașină a fost proiectată într-un panou de publicitate, după manevra nereușită a unui tânăr fără permis

Un automobil a ajuns proiectat în panoul de publicitate al unei benzinării, după ce o altă mașină nu i-a cedat trecerea. Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 11 iunie, în raionul Călărași.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Călărași, Cristina Vicol, accidentul s-a produs pe traseul M-5. Preliminar, oamenii legii au stabilit că un tânăr de 21 de ani care nu deține permis de conducere, aflat la volanul unei mașini de marcă Opel, model Astra, a efectuat o manevră virare la stânga.

Deși acesta nu avea prioritate, șoferul de 21 de ani nu a cedat trecerea unui automobil Honda Accord, care se deplasa regulamentar din sens opus. Astfel, cele două vehicule s-au ciocnit, iar în consecință, mașina șoferului care se deplasa regulamentar a fost proiectată în panoul de publicitate al stației PECO din apropiere.

Din fericire, în urma accidentului nimeni nu a avut de suferit. Fiind supuși testului alcoolscopic, s-a dovedit faptul că ambii șoferi nu consumaseră băuturi alcoolice. Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Foto: IP Călărași
Foto: IP Călărași

 

Articole asemănătoare

Back to top button