fbpx

foto | O bătrână țintuită la podea în propria locuință a fost salvată. Cum a reușit să fie evacuată

Salvatorii din sudul țării au intervenit în ajutorul unei femei în vârstă de 82 de ani, care a rămas blocată în interiorul casei de locuit. Cazul a fost înregistrat în după amiaza zilei de joi, 20 ianuarie, în municipiul Comrat, pe strada Lenin, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:11. Potrivit datelor înregistrate, o femeie în etate a căzut pe podea și nu era în stare să se ridice. În ajutorul persoanei la fața locului a ajuns o echipă de salvatori, care au stabilit că ușa de intrare a fost închisă din interior.

Pentru a pătrunde în locuința, angajații IGSU au deblocat fereastra cu ajutorul echipamentului specializat și au intrat în casa femeii. Femeia se afla pe podea în stare conștientă. Salvatorii au ridicat femeia și au acordat-o primul ajutor medical.

De asemenea, angajații IGSU au adus-o pe femeia spre ambulanța, fiind predată medicilor pentru ulterioare îngrijiri medicale. Conform IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 29 situații de risc.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Articole asemănătoare

Back to top button