fbpx

foto | Mesajul unui grup de moldoveni din Constanța în ziua alegerilor: „Noi, tinerii, avem datoria morală de a ieși la vot”

Un grup de moldoveni din Constanța îndeamnă conaționalii să iasă la vot. Ei spun că nimeni nu poate să le decidă viitorul în locul lor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Tinerii au votat la alegerile parlamentare noi, scrutin la care prezența este foarte mică. Unul dintre aceștia a scris pe rețelele de socializare că astfel le-au amintit celor de acasă că există și că le pasă de viitorul Moldovei.

Noi, tinerii, avem datoria morală de a ieși la vot. Astăzi noi, tinerii basarabeni din Constanța, ne-am mobilizat pentru a ne exercita dreptul nostru fundamental. Am demonstrat încă o dată că suntem o forță, că existăm și că ne pasă de viitorul țării noastre. Vă îndemnăm să ieșiți la vot și să demonstrați spiritul civic din voi. Încă nu e târziu, fie că votați pentru alegeri locale sau parlamentare noi. Schimbarea începe de la fiecare din noi. Nu mai așteptați și tolerați să ne decidă altcineva viitorul, luați atitudine, ieșiți la vot”, spun aceștia.

Articole asemănătoare

Back to top button