fbpx

foto | „Mai bine provoc o tragedie, decât să opresc mașina”. Grav accident la Sângerei, cauzat de un șofer beat

Un șofer în stare de ebrietate a provocat un grav accident rutier la Sângerei, informează Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șoferul unei mașini de marcă Toyota a fost fixat cu radarul ieri seara. Acesta se deplasa cu 113 km/h pe drumul local din apropierea satului Mîndreștii Noi, raionul Sângerei.

Polițiștii de patrulare imediat l-au somat să oprească mașina, însă conducătorul auto nu s-a conformat cerințelor legale, accelerând viteza și punând în pericol alți participanți la trafic. Așa și a făcut. Pe strada Independenței din orașul Sîngerei conducătorul auto, din cauza vitezei s-a ciocnit într-o mașină Toyota Corolla, care era parcată pe marginea carosabilului.

La volanul mașinii se afla un bărbat de 60 de ani, locuitor al satului Mereni, raionul Anii Noi și se afla în stare de ebrietate, 0,93 mg/l.

În urma accidentului rutier, bărbatul a fost transportat la SR Sângerei pentru îngrijire medicală. La moment, este documentat pentru depășirea limitei de viteză, stare de ebrietate avansată la volan, nestoparea mașinii la indicațiile polițiștilor și provocarea unui accident rutier.

Foto: IGP

Articole asemănătoare

Back to top button