fbpx

foto | Incendiu de proporții la un depozit de televizoare și calculatoare: Nouă echipaje de pompieri au decins la fața locului

Pompierii de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență au intervenit în această dimineață pentru a stinge un incendiu care a cuprins un depozit de pe strada Industrială 59/1 din capitală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 09:43. Ajunși la fața locului, angajații IGSU au stabilit că arde o suprafața de 200 m2 a depozitului în care sunt păstrate televizoare și calculatoare vechi, dar și stocuri de vopsea ușor inflamabilă.

Reieșind din gradul sporit de alertă, la fața locului au fost îndreptate 9 echipaje din care făceau parte 40 de pompieri. Datorită intervenției operative a efectivului Inspectoratului, focul nu s-a răspândit fiind astfel salvate celelalte bunuri materiale din interiorul încăperii afectate, dar și din încăperile adiacente. Victime nu au fost raportate.

Pompierii continuă să lucreze la fața locului pentru localizarea și lichidarea arderii.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști, mai informează serviciul de presă al IGSU.

Sursa foto: IGSU

Articole asemănătoare

Back to top button