fbpx

foto | Grav accident la Hîncești. A fost necesară intervenția echipelor de descarcerare

Un tânăr în vârstă de 23 de ani și două minore de 17 ani au ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina în care se deplasau s-a izbit de un copac apoi s-a răsturnat la intrarea în raionul Hîncești.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Accidentul a avut loc vineri, 28 ianuarie, iar impactul a fost atât de puternic, încât a fost nevoie de o echipă de descarcerare pentru a scoate victimele din fiarele automobilului făcut zob.

Ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Hîncești, Cristina Vicol, a declarat pentru ZUGO că la volanul mașinii implicate în accident, de marca Toyota Avensis, se afla tânărul de 23 de ani.

Preliminar, oamenii legii au stabilit că șoferul nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile meteo și a pierdut controlul volanului. În rezultat, automobilul a derapat de pe șosea, s-a izbit violent de un copac și s-a răsturnat.

În urma impactului, șoferul și cele două pasagere minore au avut nevoie de descarcerare, fiind blocați în automobil. Persoanele au fost transportate la Spitalul raional din Hîncești pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Foto: IP Hîncești
Foto: IP Hîncești

Articole asemănătoare

Back to top button