fbpx

foto | Faza zilei la Hramul Chișinăului. În plină pandemie, enoriașii au stat în rând pentru a săruta icoane în fața Catedralei

În pofida pandemiei și riscului sporit de infectare, enoriașii au stat în rând în această dimineață pentru a săruta icoanele expuse în fața Catedralei. Printre ei se numără și mai multe persoane în etate, care, potrivit deciziilor CNESP, nu ar trebui să părăsească domiciliul fără necesitatea stringentă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe lângă riscul epidemiologic care apare în timpul contactului cu obiectele de cult, mai multe dintre persoanele care au mers în această dimineață în Scuarul Catedralei nu au purtat mască și nici nu au respectat distanța socială.

Poliția, însă, afirmă că în timpul serviciului divin nu au fost înregistrate încălcări, ulterior fluxul de persoane a fost în trecere, iar dacă se vor înregistra încălcări, persoanele vizate vor fi sancționate.

CITEȘTE ȘI:

foto | Pandemia-i pandemie, dar Hramul e sfânt! Încălcările pe care (nu) le-au depistat polițiștii la evenimentul din centrul capitalei

Articole asemănătoare

Back to top button