fbpx

foto | Explozie devastatoare în raionul Nisporeni: Un bărbat, scos de sub casa dărâmată cu arsuri pe 80% din suprafața corpului

O deflagrație puternică s-a produs luni dimineața în localitatea Călimănești, raionul Nisporeni. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 06:48.

Explozia a avut loc într-o casă de locuit. La fața locului, echipele de salvatori au stabilit că tragedia s-a întâmplat din cauza scurgerii de gaz dintr-o butelie de tip propan-butan.

Locuința nu a fost cuprinsă de flăcări, dar a ajuns dărâmată. Pompierii au evacuat butelia și au efectuat lucrările de răcire a sobei. În urma deflagrației 60% din construcție și gardul din partea dreaptă și stângă între casele vecine au fost distruse.

Proprietarul gospodăriei, un bărbat de aproximativ 60 de ani, a fost scos de sub dărâmături de către vecini. În urma exploziei acesta a suferit arsuri de gradul III și IV pe 80% din suprafața corpului, fiind transportat de urgență la spitalul raional. Cauza și circumstanțele producerii incidentului urmează a fi stabilite.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button