fbpx

foto | Cum arată aeronava cu care Ronaldo și Manchester United ar urma să ajungă miercuri seară la Chișinău

Unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea fotbalului din toate timpurile, Cristiano Ronaldo, și echipa sa – Manchester United, ar urma să ajungă în această seară la Chișinău. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aeronava cu care ar urma să călătorească adversarii Sheriff Tiraspol este un Boeing 767-300 înregistrat ZS-NEX în configurație VIP de maxim 96 de locuri, notează runway09.aviation.

Vezi și: Ora la care ar fi programată aterizarea aeronavei celor de la Manchester United pe Aeroportul din Chișinău

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: runway09.aviation

Menționăm că, deocamdată, echipa Manchester United nu a oferit detalii despre lotul cu care vine în Republica Moldova pentru a juca împotriva celor de la Sheriff Tiraspol.

Meciul Sheriff Tiraspol-Manchester United se va disputa joi, 15 septembrie, pe stadionul Zimbru din Chișinău. În după-amiaza zilei de joi, 8 septembrie, atunci când s-a dat start vânzării biletelor, amatorii de fotbal au făcut „cozi online” pentru a-și asigura un loc.

Site-ul pe care sunt comercializate biletele a picat din cauza numărului mare de vizitatori. Site-ul transnistrean unde sunt comercializate tichetele a fost golit de bilete în doar 25 de minute. Ulterior, sute de oameni s-au revoltat cu privire la felul cum a fost gestionată vânzarea biletelor.

Articole asemănătoare

Back to top button