fbpx

foto | Constantin Țuțu, surprins în România. Unde ar fi fost observat ex-deputatul PDM, anunțat în căutare internațională?

Fostul deputat al Partidului Democrat din Moldova, Constantin Țuțu, anunțat în căutare internațională, ar fi fost surprins în România.

Țuțu ar fi fost observat la o benzinărie din Brașov, în timp ce își alimenta automobilul, o fotografie în acest sens fiind expediată redacției ProTV.md.

Foto: protv.md

Amintim că ex-deputatul PDM este anunțat în căutare națională și internațională din luna decembrie 2019. Numele lui Constantin Țuțu a fost inclus în baza de date Interpol după o solicitare în acest sens făcută de autoritățile din Moldova.

În septembrie 2019, Judecătoria Chișinău a emis un mandat de arest pentru 30 de zile în contumacie (absența nejustificată atunci când este convocat de organele de drept) pe numele lui Țuțu, iar la 1 octombrie, fostul procuror general interimar, Dumitru Robu, a pornit o cauză penală pe faptul îmbogăţirii ilicite comise de către deputatul democrat în perioada anilor 2014 – 2018.

Potrivit datelor din cadrul investigaţiilor, acţiunile prejudiciabile s-au manifestat prin deţinerea de bunuri care depăşesc substanţial veniturile declarate de acesta în perioada menţionată, inclusiv automobile şi imobile de lux.

Articole asemănătoare

Back to top button