fbpx

foto | Astăzi vor merge cu 30% mai puține troleibuze. Circulația transportului public, dată peste cap de incidentul la linia de înaltă tensiune

Astăzi, pe străzile din capitală vor circula cu 30% mai puține troleibuze. Totul din cauza incidentului care s-a produs la linia de înaltă tensiune.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Contactat de ZUGO, viceprimarul capitalei, Victor Chironda, a declarat că mersul troleibuzelor pe toate rutele se restabilește câte.

„Circulația pe toate rutele se restabilește câte un pic. Dar azi vor circula cu 30% troleibuze mai puțin, până Fenosa reconectează rețeaua în regiune”, ne-a comunicat Chironda.

Pe de altă parte, RTEC a anunțat printr-un comunicat că troleibuzele sunt redirecționate sau merg pe traseu prescurtat, dar nu au intenționat care rute anume și pe ce itinerare se deplasează. ZUGO l-a contactat și pe șeful Regiei, Dorin Ciornîi, care ne-a comunicat că toate rutele circulă, iar troleibuzul nr. 25 a fost redirecționat pe str. Studenților.

La fel, pe rețelele de socializare au apărut imagini din care se vede că în oraș s-au forma ambuteiaje, unele troleibuze staționează din cauza incidentului, iar oamenii așteaptă la stații sau merg pe jos.

Foto: GBM

 

Articole asemănătoare

Back to top button