fbpx

foto | Ar fi aruncat în mașina inspectorilor 100 de euro: Isprava unei tinere, prinsă fără permis de conducere

O tânără ar fi încercat să mituiască polițiștii de patrulare. Aceasta a fost prinsă că șofează fără permis de conducere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit unui comunicat al INP, totul s-a întâmplat ieri, în jurul orei 14:00. În timpul supravegherii ordinii publice și circulației rutiere pe traseul Ungheni-Chișinău, polițiștii au observat un automobil condus neadecvat. Vehiculul a fost stopat pentru verificări, iar ofițerii au stabilit că tânăra de la volanul unității de transport nu deține permis de conducere.

După ce polițiștii i-au explicat că prezintă un pericol pentru participanții la trafic, tânăra în vârsta de 22 de ani ar fi încercat să ofere mită inspectorilor. Chiar daca i s-au explicat de mai multe ori consecințele acțiunilor sale, aceasta ar fi aruncat în mașina poliției 100 de euro.

Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă conducătorii auto să nu propună polițiștilor alternative amenzilor, iar dacă se află în situația în care li se cere mită, să apeleze la numerele scurte 112 sau 1520 și să denunțe actele de corupție.

Articole asemănătoare

Back to top button