fbpx

foto | Accident în lanț la Drochia: Cinci mașini avariate și nouă pietoni răniți

Accident în lanț la Drochia. Un șofer în stare de ebrietate ar fi pierdut controlul volanului și a accidentat un autovehicul care staționa pe partea dreaptă a carosabilului. Cel din urmă a fost proiectat în mai multe mașini. Incidentul s-a petrecut vineri, 5 august, în jurul orei 1:00, în localitatea Sofia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției, un tânăr de 27 de ani locuitor al raionului Drochia, conducând un automobil de marca Renault, a accidentat un vehiculul de marca Opel care staționa regulamentar pe partea dreaptă a carosabilului. Acesta a fost proiectat într-un alt automobil Škoda, care la fel era parcat regulamentar, cel din urmă lovind alte două vehicule de marca Toyota parcate în preajmă.

Totodată, în urma accidentului rutier au fost tamponați nouă pietoni care se aflau în adiacentul unui local din localitatea Sofia, raionul Drochia. În urma impactului, toate persoanele au avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportați la spitalul raional Drochia.

Conducătorul automobilului Renault a fost supus testării alcoolscopice în rezultatul căreia s-a stabilit că acesta se afla în stare de ebrietate, având o concentrație de 0, 77 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor accidentului rutier și primirii unei decizii legale în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

Foto: Poliția
Foto: Poliția
Foto: Poliția
Foto: Poliția
Foto: Poliția
Foto: Poliția

Articole asemănătoare

Back to top button