fbpx

foto | A derapat de pe șosea, după care s-a izbit într-un copac. Un tânăr, spitalizat în urma unui accident la Anenii Noi

Un tânăr de 23 de ani a ajuns la spital cu diferite traumatisme după ce s-a izbit cu mașina într-un copac. Incidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:49, în localitatea Ţânţăreni, raionul Anenii Noi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit datelor IGSU, accidentul s-a produs după ce un autoturism de model Ford Galaxy a derapat de pe traseu în timpul deplasării. Ajunşi la faţa locului, salvatorii au stabilit, că conducătorul autovehiculului, un bărbat în vârstă de 23 de ani a rămas blocat în autoturismul avariat.

Salvatorii au reuşit deblocarea promptă a persoanei prinse între fiare. În urma accidentului, bărbatul a suferit diverse traumatisme fiind preluat de Serviciul asistență medicală urgentă la spitalul raional Anenii Noi pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite ulterior. În ultimele 24 de ore salvatorii IGSU au intervenit în 26 situaţii de risc.

Articole asemănătoare

Back to top button