fbpx

Fostul director al Penitenciarului nr.18, trimis în judecată pentru escrocherii cu carduri bancare

Fostul director al Penitenciarului nr.18, împreună cu șapte actuali și foști deținuți, au fost trimiși pe banca acuzaților pentru escrocherie în proporții deosebit de mari, primul mai fiind acuzat și de corupere pasivă în interesul unui grup criminal.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Procuratura municipiului Chișinău a finalizat și a expediat în judecată cauza penală de învinuire a celor opt figuranți, care, potrivit probatoriului, în intervalul lunilor mai 2020 – februarie 2021, ar fi însușit prin înșelăciune peste 993.000 de lei de pe cardurile bancare deținute de 30 de persoane fizice.

Doi figuranți, printre care și fostul director al Penitenciarului nr.18 sunt plasați în arest la domiciliu, un membru al respectivului grup criminal se află în arest preventiv, altul continuă să-și execute pedeapsa în penitenciar, iar ceilalți patru figuranți au fost liberați provizoriu sub control judiciar.

Procuratura reamintește că orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive şi irevocabile a instanței.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button