fbpx

Fiți atenți dacă lăsați geamurile deschise! Un individ ar fi pătruns în mai multe locuințe din capitală

Un tânăr de 25 de ani a fost reținut de oamenii legii. Acesta ar fi pătruns cel puțin în trei apartamente timp de două zile și ar fi sustras mai multe bunuri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În perioada 28-29 aprilie, acesta ar fi pătruns în locuințe din sectoarele Centru și Rîșcani ale capitalei. Conform oamenilor legii, suspect ar fi comis acțiunile pe timp de noapte și ar fi intrat în casele unde erau întredeschise geamurile sau ar fi forțat uși din termopan.

Acțiunile acestuia au fost surprinse de camerele de supraveghere. Prejudiciul estimat de părțile vătămate constituie circa 30.000 de lei.

Ca urmarea  a măsurilor întreprinse de ofițerii de investigații, suspectul a fost identificat și reținut. În cadrul acțiunilor procesual penale, acesta și-a recunoscut vina. Anterior el a mai fost judecat pentru acțiuni analoage, iar acum riscă amendă maximă de 67.500 de lei, până la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau cel mult patru ani de pușcărie.

În acest, Poliţia capitalei recomandă cetățenilor să nu lase ușa descuiată dacă pleacă de acasă pentru puțin timp, să le explice copiilor că nu trebuie să ofere cheile sau să deschidă persoanelor necunoscute, să nu creadă persoanelor care încearcă să comercializeze diferite produse și să nu lase geamurile întredeschise cât nu sunt acasă.

Articole asemănătoare

Back to top button