fbpx

După mai bine de un an, cadavrul carbonizat găsit pe un câmp din Florești nu a fost identificat. Poliția solicită din nou ajutor

În contextul sărbătorilor de iarnă și a revenirii a mai multor moldoveni de peste hotare, Poliția solicită repetat ajutorul cetățenilor pentru identificarea unei femei, cadavrul căreia a fost găsit la data de 12 decembrie 2020, în extravilanul satului Nicolaevca, raionul Florești.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii subliniază faptul că, femeia, cadavrul căreia a fost găsit ars, la momentul plecării ar fi putut anunța rudele că pleacă peste hotare la muncă. Poliția îndeamnă oamenii să verifice dacă sunt bine rudele plecate peste hotare, ale căror semnalmente coincid cu cele descrise.

Atrageți atenția asupra modelului cerceilor depistați, în caz că știți pe cineva care purta acest model.

Semnalmente: vârsta aproximativ 16– 20 de ani, înălțimea 1,65 m, corpolența slabă, părul vopsit de culoare blond-roșietic (decolorat), coroana dentară integră, dinții naturali, mărimea tălpii piciorului aproximativ 35.
În cadrul cercetării la fața locului și examinării cadavrului au fost depistate și ridicate fragmente de lenjerie de culoare roșie și cercei din aur.

Persoanele care dispun de informații apelați numerele de telefon: 112, 060797688 sau 060033442,

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button