fbpx

Două persoane au fost prinse, iar trei au reușit să fugă. Precizările Poliției de Frontieră despre avionul reținut la Edineț

Ancheta privind avionul ucrainean reținut la Edineț este în curs de desfășurarea. Reprezentanții Poliției de Frontieră precizează că trei persoane au fost reținute, iar altele două au reușit să fugă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Responsabilii susțin că informații despre eventualul incident se cunoșteau anterior și erau analizate. Totodată, ei au precizat că în interior nu au fost depistate țigări. A fost pornit un dosar penal pentru survolarea ilegală a spațiului aerian al țării noastre și pentru trecerea ilegală a frontierei.

Încă un suspect a fost reținut la hotelul unde erau cazați piloții. Persoanele vizate sunt cetățeni din Ucraina și Belarus, iar versiunea preliminară a anchetei este contrabanda.

În cadrul perchizițiilor s-au ridicat probe, însă ofițerii nu precizează despre ce anume este vorba. Ei, însă au menționat că avionul era radiat din registrele oficiale ucrainene.

Persoanele care au reușit să fugă sunt date în căutare. Responsabilii punctează că alte detalii vor fi comunicate ulterior, pentru a nu prejudicia investigația.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button