fbpx

Doi polițiști din Căușeni, amenințați cu moartea după ce i-au spus unui bărbat să poarte masca corect. Individul a scos un cuțit

Doi ofițeri din Căușeni au fost amenințați cu moartea după ce i-au făcut observație unui bărbat să poarte masca. Cazul a avut loc săptămâna trecută, în timp ce ofițerii participau la acțiuni de control în ceea ce privește respectarea normelor epidemiologice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Oamenii legii l-au observat pe bărbat fără mască, i-au făcut observație și l-au rugat să o poarte corespunzător. Acesta a refuzat și nu a vrut să se legitimeze. Atunci când i s-a cerul să meargă la secție, individul a devenit agresiv, a scos un cuțit și a încercat să plece într-o direcție necunoscută.

Ulterior, s-a stabilit identitatea și domiciliul persoane. Bărbatul de 54 de ani este locuitor al satului Sălcuța. Acesta a fost escortat la sectorul local al Poliției și a predat benevol cuțitul.

Individului i-a fost întocmit un proces-verbal cu privire la contravenție. Pentru acțiunile manifestate față de angajații poliției urmează a fi cercetat penal sub prisma art.349 alin.(1) din Codul penal.
Dacă va fi găsit vinovat bărbatul riscă de la 3 la 5 ani de pușcărie.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button