fbpx

doc | Platforma DA cere audierea lui Ciocoi în Parlament. Deputații au întrebări despre achiziția vaccinului din China

Platforma DA cere audierea prim-ministrului interimar în Legislativ. Deputații au întrebări referitoare la achiziția vaccinului contra COVID-19, produs în China.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul a fost făcut de deputatul Alexandru Slusari. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook că „sunt foarte multe întrebări pe acest subiect, mai ales în contextul că vor fi cheltuiți banii contribuabililor pe acest vaccin. Chiar nu erau alte variante”.

În același timp, Platforma DA cere raportul ministrului Agriculturii pe marginea presupusei activități ilicite a carierei Micăuți. De asemenea, ei vor informații și despre stocurile de grâu pe care le are țara.

„Repetat, solicităm audierea șefului Consiliului Concurenței cu rezultatele investigării acordului de cartel pe piața produselor petroliere și explicații de ce petroliștii coordonat nu micșorează timp de o lună prețuri la carburanți, chiar dacă cotațiile bursiere a petrolului au scăzut cu 15 %”, mi punctează Slusari.

Amintim că săptămâna trecută autoritățile Republicii Moldova au decis să cumpere direct din China 400.000 de doze de vaccin CoronaVac. Producătorul este singurul care a răspuns solicitărilor adresate de către Centrul pentru Achiziții Publice Centralizate în Sănătate.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button