fbpx

doc | Judecata a fost de partea Angelei Gonța. Cristian Rizea, sancționat cu amendă pentru calomnie

Fostul deputat român, condamnat penal în România, Cristian Rizea dar care trăiește actualmente în Republica Moldova, a fost sancționat cu o amendă, pentru calomnie în adresa jurnalistei Angela Gonța.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Moderatoarea TV s-a plâns Poliției, după ce, în mai multe videoclipuri postate pe internet, Cristian Rizea a făcut declarații calomnioase în adresa ei.

„N-am nicio plăcere, dar am depus totuși o plângere la Poliție pe numele lui Rizea care lansează în spațiul public calomnii la adresa mea. Sper să nu fugă de ședințe așa cum a fugit din România, unde a fost condamnat penal”, anunța atunci Angela Gonța pe Facebook.

Potrivit avocatului jurnalistei, pe lângă plângerea pentru calomnie de la Poliție, a mai fost trimisă și o cerere de chemare în judecată privind apărarea onoarei și demnității, care se află încă la etapa de examinare.

„Solicităm ca Cristian Rizea să prezinte scuze publice Angelei Gonța, cerem despăgubiri morale și ca materialele video calomnioase publicate pe internet să fie șterse”, a precizat avocatul Vitalie Enache, scrie tv8.md.

Amintim că și Mariana Rață l-a acționat în judecată pe Cristian Rizea, după ce ex-deputatul român ar fi făcut afirmații defăimătoare în adresa jurnalistei, prin intermediul conturilor sale de Instagram și Youtube.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button