fbpx

doc | CMC a vândut un teren de 1,3 hectare lângă UNIC cu circa 130.000 de euro. Decizia PSRM și DA, criticată de PAS: Vom ataca în instanță

CMC a vândut un teren de 1,3 hectare de lângă magazinul UNIC cu circa 130.000 de euro. Decizia a fost susținută de consilierii Partidului Socialiștilor și ai Platformei DA, însă criticată dur de Partidul Acțiune și Solidaritate. Consilierii PAS acuză CMC că a vândut terenul la un preț mult mai mic decât adevărata sa valoare și că urmează să atace decizia în instanță.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Decizia privind înstrăinarea terenului a fost susținută de 27 de consilieri din PSRM și PPDA. Potrivit proiectului, „se acceptă vânzarea terenului aferent obiectivului privat din bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 8, cu suprafața de 1,2863 ha, la prețul normativ de 2.691.792 de lei, societății pe acțiuni Magazinul Universal Central „UNIC”, cu condiția servituții de înălțime instituite”.

Andrei Năstase, consilier al Platformei DA, a declarat că „votul a fost dat pentru proiectul de bază, însă ei ar dispune și de amendamente”, acuzând-o pe Zinaida Popa, consiliera PAS, de „eroism”. Drept răspuns, Popa a reiterat că formațiunea va ataca decizia în instanță.

„Prin amendamente vreți să vă curățiți fața, domnule Năstase”, a adăugat Zinaida Popa.

Magazin UNIC by ZUGO

Articole asemănătoare

Back to top button