fbpx

doc | Cele mai bine plătite locuri de muncă în Republica Moldova oscilează între 18 și 50 de mii de lei. Vezi întregul clasament

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a făcut public topul cu cele mai bine plătite 100 de locuri de muncă vacante, conform declarațiilor agenților economici.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, cel mai plătit loc de muncă declarat la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă este pentru poziția de agent vînzări la Vinăria Hîncești SRL, pentru care se oferă un salariu maxim de 50 mii lei.

Clasamentul este continuat cu funcțiile vacante de programatori și cunoscători ai domeniului IT, pentru care se va achita un salariu maxim de 30 mii lei. Un salariu maxim de 27 mii lei va fi achitat pentru cei mai buni operatori de telecomunicații, locurile vacante sunt disponibile în orașul Chișinău.

20 mii lei vor fi oferiți celor 6 însoțitori de bord, celui mai bun inginer tehnolog din domeniul controlului și a calitații, la fel, și celui mai responsabil manager.

În lista acelor mai plătite joburi se regăsesc și tehnicienii IT, managerii de securitate, webmasteri care vor ridica un salariu maxim de 18 mii lei, locurile de muncă sunt disponibile în orașul Chișinău. La mare căutare în această lună sunt conducătorii auto, inginerii, apicultorii, lăcătușii auto, carora li se oferă un salariu de maxim 15 mii lei.

Salarii de 10 mii lei sunt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de muncă vacante: sudori, cusători, contabili, conductori, bucătari, medici, etc.

Puteți vedea întregul clasament aici.

Articole asemănătoare

Back to top button