fbpx

doc | Care este cel mai scump cadou primit de Igor Grosu, de la numirea sa în funcție

Odată ales președintele Parlamentului, Igor Grosu a avut zeci de întâlniri cu diferiți oficiali din țară, dar și din alte state și desigur că nu a plecat cu mâna. Astfel, Grosu s-a ales cu 14 cadouri în perioada lunilor august-septembrie, potrivit registrului de evidență a cadourilor admisibile a Parlamentului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primul cadou a fost primit de Igor Grosu de la Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și Întregii Moldovei, care l-a blagoslovit cu alegerea acestuia în funcția de președinte al Legislativului. Mitropolitul i-a dăruit lui Grosu o icoană cu Sfântul Ierarh Gavril Bănulescu Bodoni, a cărui valoare este de 450 de lei și o biblie cu Sfânta Scriptură în sumă de 1000 de lei.

Cel mai scump cadou pe care l-a primit speakerul a fost oferit de către Yoshihiro Katayama, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Japoniei în Republica Moldova. Acesta i-a oferit în cadrul întrevederii din 3 august, desfășurată în sediul Parlamentului Republicii Moldova, o traversă de masă din mătase, ornamentată în stil tradițional japonez, ambalată în cutie neagră din carton. Acest dar costă 4900 de lei.

Vezi mai jos întreaga listă a cadourilor primite de Igor Grosu.

Registru-cadouri PRM 2021 (Trim. III) by ZUGO on Scribd

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button