fbpx

Detalii șocante în cazul fetiței de 9 ani, care a murit într-un incendiu la Fălești: Tatăl ei ar fi dat foc camerei în care se afla

După ce, astăzi, o fetiță de 9 anișori a decedat în flăcările unui incendiu care s-a produs în locuința unde locuia, iese la iveală că vinovat s-ar face chiar tatăl micuței, care ar fi dat foc la camera unde dormea fiica sa.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru a afla mai multe detalii, reportera ZUGO a contactat ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Fălești, Eugenia Molceanov.

Potrivit ei, în jurul orei 02:45, la Serviciul de Gardă a parvenit înștiințarea telefonică privind izbucnirea unui incendiu în localitatea Năvîrneț. În rezultatul măsurilor de cercetare la fața locului, membrii grupei operative și echipajul SSE Fălești au stabilit că, în jurul orei 02:40, un cetățean cu vârsta de 61 ani a fost trezit de către soția acestuia, în vârstă de 60 ani, deoarece a simțit un miros de benzină.

„Ducându-se în camera vecină, a văzut cum ginerele său de 47 ani (cetățean al Republicii Azerbaijan) a incendiat camera cu o brichetă și s-a încuiat în cameră. Stăpânul gospodăriei a ieșit afară, împreună cu soția lui și fiul de 30 ani, ulterior – afară a ieșit și ginerele, care cu o bucată de tablă și-a efectuat tăieturi în regiunea brațelor și a gâtului. În camera ginerelui a fost depistat cadavrul fiicei acestuia, în vârstă de 9 ani”, ne-a spus Molceanov.

În rezultatul leziunilor primite, cetățeanul a fost internat în Spitalul raional Fălești, în stare inconștientă. Din explicațiile socrilor, ginerele locuiește cu ei de aproximativ 11 ani, iar fiica lor – soția acestuia – este plecată la muncă în Italia.

„Pe 24 august ea a comunicat cu soțul său, informându-l că și-a găsit un alt partener de viață și că nu se va mai întoarce acasă, motiv pentru care el ar fi provocat incendiul”, a mai adăugat ofițera.

Menționăm că, în acest caz, a fost pornit un proces penal în temeiul art. 197 din Codul penal al Republicii Moldova, iar alte circumstanțe se stabilesc.

Articole asemănătoare

Back to top button