fbpx

Detalii noi în cazul fetiței de 4 ani care a murit, fiind mușcată de câine: În aceeași ogradă se afla și sora sa

Tragedia de la Mileștii Mici, unde o fetiță de 4 anișori din Ialoveni s-a stins din viață după ce a fost mușcată de un câine, a tulburat zeci de oameni. Potrivit unor informații noi, în acel moment, în ogradă se afla și sora micuței, în vârsta de 7 ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Se pare că în curte mai era încă un patruped, iar cele două surori erau la domiciliu împreună cu bunelul lor. La un moment dat câinele a rupt lanțul cu care era legat și a mușcat fetița în regiunea capului. În acest timp, sora mai mare a fugit în drum, cerând ajutor de la vecini.

„Fetița a fost mușcată în regiunea capului. Minora de patru anișori a decedat până la venirea Poliției. La fața locului au fost solicitați reprezentanții ANSA pentru prelevarea mostrelor. Aceștia urmează să stabilească dacă câinii erau bolnavi”, a comunicat ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Silvia Vetcu, pentru tv8.md.

Aceeași sursă citată transmite că, potrivit vecinilor, părinții celor două fete ar fi divorțat, mama ar fi în Italia, iar tatăl și-ar fi creat o nouă familie. La fața locului este și un psiholog.

Articole asemănătoare

Back to top button