fbpx

Detalii în cazul băiețelului de la Rezina, impus de propria mamă să se sinucidă. Poliția are versiunea preliminară a incidentului

Cazul familiei din satul Peciște, raionul Rezina, unde un băiețel de 3 ani a fost filmat de propria mamă în timp ce aceasta „îl îndruma” să se sinucidă, este în vizorul poliției, care a stabilit, de fapt, și ce s-a întâmplat înainte de respectivul incident.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

S-a stabilit că filmulețul a fost înregistrat ieri, poliția fiind alertată aseară de către rudele care au primit videoul de la o mătușă a femeii, care se află actualmente în Israel. Aceasta, l-a rândul ei, a primit imaginile chiar de la mama copilului.

Polițiștii spun că pe parcursul zilei de ieri, mama copilului ar fi primit niște oaspeți. După ce au stat la masă, între ea și cumnată s-a iscat un conflict. După ce rudele au plecat acasă, femeia și-a impus copilul să se sinucidă, filmând totul și expediind imaginile mătușii sale.

De un an și jumătate, mama minorului, în vârsta de 27 ani, locuiește împreună cu copilul la bunelul său de 83 de ani. Este divorțată și nu are un loc de muncă. Polițiștii spun că familia respectivă nu era în vizorul autorităților.

Pe marginea acestui caz a fost pornită o cauză penală. Mama copilului a fost transportată la Spitalul Raional din Rezina pentru a fi examinată de medici, iar copilul a ajuns în grija unei mătuși, decizie care a fost luată în prezența tatălui.

Articole asemănătoare

Back to top button