fbpx

Detalii despre cazul moldoveanului înjunghiat în Germania de un conațional: Suspectul s-a predat autorităților

La doar o zi după uciderea prin înjunghiere a unui moldovean de 21 de ani, suspectul, de asemenea moldovean, s-a predat autorităților din Germania. Totuși, el refuză să facă declarații, relatează ziarul local Bild.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit sursei, procurorul de caz susține că „fapta a fost precedată de o ceartă privind facturile, iar arma crimei încă nu a fost descoperită”.

ZUGO menționează că autoritățile din R. Moldova confirmă crima din Germania, cu implicarea a doi conaționali. Informația a fost oferită pentru portalul nostru de știri de către Daniel Vodă, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe.

Amintim că o ceartă între doi moldoveni s-a soldat cu final tragic în Germania. Un tânăr de 21 de ani a murit fiind înjunghiat cu un cuțit de un alt moldovean în vârstă de 25 de ani. Tragedia s-a produs în seara zilei de 15 ianuarie, în orașul Chemnitz din nord-estul Germaniei.

Potrivit surselor ZUGO, suspectul deține o firmă de livrare a coletelor chiar în orașul unde s-a produs tragedia, iar victima ar fi fost angajată la acesta. Mai mult de atât, cu puțin timp înaintea tragediei, aceștia ar fi servit împreună băuturi alcolice. Tânărul de 25 de ani se află în custodia autorităților germane. Acesta este căsătorit și are doi copii.

Articole asemănătoare

Back to top button