fbpx

Descoperire macabră. Bărbatul din Micăuți, dat dispărut, a fost găsit decedat pe marginea drumului

Bărbatul de 63 ani din localitatea Micăuți raionul Strășeni, a fost găsit decedat pe marginea drumului în apropiere de localitatea Gura Bîcului din raionul Anenii Noi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ofițerului de presă a Inspectoratului General al Poliției, Silvia Vetcu, astăzi în jurul orei 11:30 o persoană care se deplasa pe traseul Chișinău-Anenii Noi a anunțat poliția că a observat un bărbat la sol. Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că persoana era decedată.

Fiind examinat de medicul legist, preliminar, s-a stabilit că acesta nu avea semne vizibile de moarte violentă pe suprafața corpului. Urmează a fi dispusă expertiza medico-legală care va stabili cu certitudine cauza decesului.  

La 18 noiembrie, în jurul orei 18:00 poliția din Strășeni a fost sesizată de soția bărbatului, care a comunicat că acesta ar fi plecat de acasă la data de 16 noiembrie. Din declarațiile localnicilor, acesta a fost văzut în ziua dispariției deplasându-se în direcția pădurii.

Aminitim că, ieri, poliția a anunțat că bărbatul a ieșit din casă la data de 16 noiembrie și s-a îndreptat în direcția pădurii pentru a culege ciuperci, însă nu s-a mai întors. Rudele acestuia au anunțat poliția, care a mobilizat mai mulți voluntari în căutarea acestuia.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button