fbpx

Deghizați și cu armă de vânătoare! Un bărbat ar fi fost agresat și jefuit. Printre suspecți – un minor

Un bărbat din orașul Briceni a trecut prin clipe de groază după ce mai multe persoane deghizate, i-ar fi pătruns în casă, maltratându-l și jefuindu-l. Printre suspecți se numără un minor și un cetățean străin. Incidentul s-a perecut în dimineața zilei de miercuri, 22 septembrie, în jurul orei 5:00.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției, oamenii legii au fost sesizați de sora bărbatului de 37 de ani. La fața locului s-a stabilit că trei persoane necunoscute, deghizate cu măști pe față și căciuli pe cap, având în posesie o armă de vânătoare, au forțat ușa de la intrare, iar ulterior au pătruns în casă. Aceștia l-ar fi bătut și legat pe bărbat, deposedându-l de 15.000 de lei.

La scurt timp după comiterea infracțiunii, au fost reținuți trei suspecți. Aceștia s-au dovedit a fi un tânăr de 28 de ani, anterior judecat pentru diferite infracțiuni, un minor de 17 ani, ambii din satul Trebisăuți, raionul Briceni și un cetățean de origine georgiană de 44 de ani, anterior condamnat pentru comiterea mai multor infracțiuni în țara sa, cu statut in lumea criminală a spațiului CSI, aflat pe teritoriul Republicii Moldova de șapte zile.

De asemenea, forțele de ordine au identificat o armă de foc de model neidentificat, calibrul 12, folosită la comiterea infracțiunii.

Pe acest caz, Poliţia a iniţiat o cauză penală în baza art. 188 al. 2 Cod Penal al RM, iar persoanele suspecte au fost reținute pentru 72 de ore.

Potrivit legislaţiei, persoanele culpabile de comiterea infracțiunii de tâlhărie, riscă privațiune de libertate de la 6 la 15 ani.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button