fbpx

Curând începe campania Cadoul din cutia de pantofi! Află unde și în ce perioadă poți aduce darul tău pentru copiii nevoiași

Anul acesta, campania Cadoul din cutia de pantofi se va desfășura în perioada 3 decembrie 2020 – 6 ianuarie 2021. Locațiile de colectare sunt cele trei magazine Kaufland, amplasate la Ciocana, Botanica și în municipiul Bălți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Organizatorii îndeamnă oamenii să nu pună în cutie lucruri folosite/uzate și/sau produse alterabile. Toate obiectele trebuie să fie noi.

„Într-o cutie de pantofi ambalată frumos puteți pune produse comestibile, precum biscuiți, neapolitane, ciocolate, suc, și/sau îmbrăcăminte (fular, căciulă, ciorapi, colanți, maletă), dar și alte articole (cărți, șampon, pastă/periuță de dinți, săpun, jucării)

Lipiți bine o foaie pe cutie, unde scrieți sexul și vârsta destinatarului”, anunță organizatorii.

Vârsta copiilor trebuie să fie între 0 și 16 ani. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a Campaniei.

Campania Cadoul din cutia de pantofi a ajuns la a șasea ediție. Aceasta este organizată anual, de către Asociația Ajută un Om, în perioada sărbătorilor de iarnă. De la prima ediție și până acum, circa 21.000 de copii din localitățile rurale din Moldova au primit câte un cadou într-o cutie de pantofi. ❤
Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button