fbpx

Covor lung de 210 metri și invitați speciali. Cum se va desfășura ceremonia „Turquoise Carpet“ de deschidere a Eurovision 2021?

În această seară are loc ceremonia „Turquoise Carpet“ – evenimentul de deschidere al concursului muzical Eurovision 2021. Gazdele au pregătit un program impresionant, diferit de anii precedenți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La această ediție, invitații speciali nu vor defila pe covorul roșu, așa cum ne-am obișnuit să vedem la toate evenimentele de amploare, ci pe covorul turcoaz, în onoarea partenerului oficial din acest an.

Clădirea în care se va desfășura ceremonia de deschidere face parte din patrimoniul cultural local şi are o sală de 3800 metri pătraţi. Gazdele din acest an vor fi Koos van Plateringen şi Fenna Ramos

Delegaţiile vor fi transportate cu trei ambarcaţiuni – reprezentanţii ţărilor din prima semifinală, cei din a doua semifinală şi artiştii din BigFive împreună cu delegaţia ţării gazdă – şi vor traversa râul Maas. La debarcare, vor fi întâmpinaţi de Ahmed Aboutaleb, primarul oraşului Rotterdam.

Reamintim că prima semifinală a Eurovision Song Contest 2021 se va desfășura pe 18 mai, iar a doua, la care va cânta și participanta țării noastre, Natalia Gordienko, urmează să aibă loc în 20 mai. Marea finală Eurovision 2021 se va desfășura în data de 22 mai, sub sloganul „Open Up”.

Natalia Gordienko este reprezentanta Republicii Moldova din acest an. Aceasta va interpreta melodia „Sugar”, pe care o puteți audia mai jos.

Articole asemănătoare

Back to top button