fbpx

Copila de 11 ani, dispărută joi dimineața, a revenit seara acasă. Unde s-a aflat toată ziua?

(update)

Copila a revenit seara acasă. Aceasta este vie și nevătămata, iar rudele spun că minora s-a plimbat toată ziua cu transportul public prin capitală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Familia a informat Poliția despre revenirea adolescentei. Aceasta, împreună cu mama, urmează să ofere explicații, iar oamenii legii – să stabilească ce ar fi făcut-o pe minoră să plece de acasă.

Știrea inițială

O copilă de 11 ani din capitală a dispărut joi dimineața în capitală. Fata s-a pornit spre școală, însă nu a mai ajuns la ore.

Familia a publicat mai multe anunțuri și imagini cu minora pe rețelele de socializare, rugând persoanele care o cunosc să comunice unde se află. În același timp, Natalia Stati, ofițera de presă a Direcției de Poliția a mun. Chișinău ne-a comunicat că oamenii legii au fost alertați la ora 13:45.

Mama adolescentei le-a comunicat ofițerilor că fiica sa a dispărut în drum spre instituția de învățământ. Potrivit ei, totul s-a întâmplat în regiunea străzii Ciuflea.

Cei care dispun de informații despre adolescentă sunt rugați să informeze imediat Poliția sau să telefoneze familia la numărul 078490176.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button