fbpx

Concursul pentru șefia PCCOCS nu poate continua: Membrii comisiei și-au dat demisia

Miercuri, 1 februarie, Comisia specială de preselecție a candidaților la funcția de procuror – șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale urma să intervieveze candidații înscriși în concurs.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit unui comunicat emis de Consiliul Superior al Procurorilor (CSP), în ședință s-au întrunit doar trei din cei cinci membri ai Comisiei speciale, care au luat act de cererea domnului Eugeniu Rurac, candidat la funcția de procuror – șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, de retragere din concurs.

Membrii Comisiei au fost informați și despre retragerea domnului Ion Guceac din calitatea de membru, care a absentat la ședință.

Totodată, Comisia specială a luat act de cererile verbale ale celorlalți trei membri (Tudor Osoianu, Roman Eremciuc și Boris Poiată) privind retragerea din componența Comisiei.

Astfel, Comisia a constatat imposibilitatea continuării concursului pentru funcția de procuror – șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, informând candidații rămași în concurs despre decizia luată”, se arată în comunicatul CSP.

În continuare Comisia specială de preselecție va notifica Consiliul Superior al Procurorilor despre decizia adoptată.

Articole asemănătoare

Back to top button