fbpx

Circa 11.000 de persoane au fost vaccinate contra COVID-19 la a doua etapă de imunizare. Platforma pentru programare, deja creată

Circa 11.000 de persoane au fost imunizate deja la etapa a doua de vaccinare. Anunțul a fost făcut de responsabili în cadrul unei conferințe organizate de Ministerul Sănătății. 

Conform datelor prezentate, acestea sunt persoane din grupuri de risc, din domeniu educației sau a securității publice. În același timp, specialiștii au anunțat că s-au imunizat deja prioritar peste 50% dintre angajații din sistemul medical.

Cât despre programarea la vaccinare, autoritățile au creat deja o pagină web în acest scop. Procedura va fi online, unde se va selecta localitatea, centrele de imunizare, ziua și ora, datele personale ale beneficiarului, date de contact și IDNP.

Persoana care se va programa va primi număr de înregistrare. Ulterior, aceasta va merge cu numărul primit la imunizare, însă sistemul va fi lansat când vom avea un număr suficient de doze pentru ca vaccinarea să fie accelerată.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button