fbpx

Circa 100.000 de becuri LED vor fi instalate în R. Moldova și România. Campania, demarată de un ONG românesc

Circa 100.000 de becuri LED vor fi instalate în Republica Moldova și România. Campania a fost demarată de un ONG românesc, scrie G4media.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Campania se va derula în mediul rural din Republica Moldova și România cu sprijinul voluntarilor asociației.

„Lansăm această campanie la începutul COP 27 care va avea loc în Egipt și care ne temem că nu va fi altceva decât un alt exercițiu de imagine. Vom merge în localități din mediu rural din România și Republica Moldova și vom înlocui becurile vechi ale oamenilor cu unele noi, mult mai eficiente, produse în România.

Putem fi mult mai eficienți și prietenoși cu planeta fără a renunța la confort. Este bine și pentru facturi. De asemenea, este nevoie să fim mai solidari ca oricând. Nu mai e timp de vorbe și povești. Fiecare dintre noi putem contribui la salvarea planetei”, a declarat Răzvan Nicolescu, președintele asociației și fost ministru al Energiei.

Campania va începe în județul Teleorman, iar durata sa este estimată la 12 luni până la atingerea obiectivului de 100.000 de becuri LED în cel puțin 20.000 de gospodării din România și Republica Moldova.

Costurile campaniei vor fi asigurate din fondurile Asociației pentru Energie Curată și Combaterea Schimbărilor Climatice, care a fost înființată în anul 2021 și își propune prevenirea deteriorării iremediabile a planetei.

Articole asemănătoare

Back to top button